De vorige Voorleeslunch.
De vorige Voorleeslunch. Foto:

Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel

BARENDRECHT - De Heinenoordtunnel (A29) is vanwege regulier onderhoud twee nachten dicht. In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 april van middernacht tot 5 uur de tunnelbuis richting Rotterdam, inclusief oprit Oud-Beijerland. In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 april van middernacht tot 5 uur de tunnelbuis richting Bergen op Zoom, inclusief oprit Barendrecht.


Voorleeslunch met Marjan Berk 

BARENDRECHT - Op vrijdag 22 april is schrijfster Marjan Berk te gast in Bibliotheek 't Plein in Carnisselande. Zij komt voordragen uit haar eigen werk tijdens een Voorleeslunch.
Marjan Berk (1932) is een veelzijdige schrijfster voor theater, cabaret en televisie, zoals Vrouwenvleugel. In 1981 schreef Marjan haar eerste boek: 'Nooit meer slank'. Daarna volgden meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken. Zij werd breed bekend door haar columns in Margriet en het AD.
De bibliotheek serveert broodjes, verse sapjes en een toetje na, verzorgd door restaurant De Wensboom. De voorleeslunches zijn een initiatief van Bibliotheek 't Plein en Samen Ouder Worden en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl of bij de balie in 't Plein.