‘Kerstdiner’ met Pasen

BARENDRECHT – Het bedrijf Autofer organiseerde eind vorig jaar een kerstdiner voor mensen die eenzaam zijn met Kerst. Het bedrijf organiseert elk jaar een activiteit voor een goed doel.
Alles was voorbereid, maar helaas kon het diner in december wegens de coronamaatregelen niet doorgaan.
Inmiddels zijn die maatregelen ingetrokken. In plaats van een kerstdiner vindt op zondag 17 april een paasdiner plaats. Hiervoor wordt de garage van Autofer omgetoverd tot een restaurant. Het is een diner met veel hapjes, zodat er tussendoor tijd is om met elkaar te praten. β€œHet belooft een super middag te worden, met hapjes drankjes en muziek die word verzorgt door een troubadour en mijn oom Jaap van Deursen. Ook doen we een bingo ”, aldus Marjon van Autofer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Inlichtingen: 06-19497658.

Nieuwe
horeca

BARENDRECHT – Op Tweede Paasdag, maandag 18 april, wordt de nieuwe horeca ruimte van De Kleine Duiker in gebruik genomen. Om 12 uur wordt de nieuwe naam onthuld. Daarna zijn de bezoekers welkom voor koffie of thee uit het nieuwe apparaat met een lekkere wafel met ijs of kersensaus en slagroom. En dat voor maar 5 euro.
Verder zijn er spelletjes voor kinderen, onder andere koe melken. En ook de paashaas is aanwezig.

Aanhouding na schietpartij

BARENDRECHT - Vrijdamiddag 8 april is er in een woning aan de Dordtselaan in Rotterdam geschoten. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie heeft een verdachte aangehouden in Barendrecht. Het is een 27-jarige man uit Barendrecht. De politie houdt rekening met een conflict binnen de relationele sferen.