Bethelbazar houdt inzameling bij supermarkten


BARENDRECHT - Op zaterdag 23 april houdt de Bethelbazar inzamelingsactie bij Albert Heijn aan de Middenbaan en Albert Heijn in Carnisse Veste.

De vrijwilligers van de Bethelbazar zamelen lekkere en tevens houdbare levensmiddelen in. Deze levensmiddelen worden gebruikt om prijzenpakketten samen te stellen die te winnen zijn via het Rad van avontuur van de Bethelbazar.
De Bethelbazar wordt op vrijdagavond 20- en zaterdag 21 mei gehouden. Het Rad van avontuur draait dan op de vrijdagavond en zaterdagavond in de jeugdzaal van de Bethelkerk. Het Rad geeft altijd veel sfeer omdat er leuke prijzen waaronder goed gevulde levensmiddelenpakketten te winnen zijn. De inzamelingsactie bij supermarkten is voor de bazar interessant omdat de ingezamelde levensmiddelen, die in de prijzenpakketten terecht komen, via de lotenverkoop van het Rad van avontuur een veelvoud aan geld opleveren voor de goede doelen!
De vier goede doelen waar de Bethelbazar dit jaar geld voor inzamelt zijn: Stichting Welzijn kinderen van Bal Anand (India), Kerk in Actie, project Renacer, (hulp aan Venezolaanse vluchtelingen in Colombia), Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo) en Stichting Present Barendrecht.
De inzameling op 23 april wordt gehouden van 10 tot 17 uur.