(foto: Cees Bakker)
(foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht verliest bij hekkensluiter Goes

BARENDRECHT – BVV Barendrecht is de derde periode in de Derde Divisie bar slecht begonnen. De rood-witten verloren zaterdag in Zeeland met 3-2 van hekkensluiter Goes, dat de weinige kansen wel benutte. De kans op een ticket voor de nacompetitie wordt daarmee niet groter op een dag dat alle concurrenten punten lieten liggen.
De eerste mogelijkheid was voor Marouane Bakour, zijn schot eindigde op de vuisten van de Goes-keeper. Barendrecht-collega Jeffrey Verkerk redde aan de overkant, maar kon niet voorkomen dat Francis Kabwe Manengela er binnen het kwartier 1-0 van maakte. Kansen voor Niels Vorthoren en Joey Jongman hadden geen resultaat, een poging van Sylvio Hage voor Goes had wel succes, 2-0. Zo liep Barendrecht al weer rap achter de feiten aan.
Niels Vorthoren maakte er tien minuten voor rust 2-1 van. Barendrecht had pech dat een vrije trap van Jongman de lat schampte. Ook Romano van der Stoep kreeg de bal er niet in.
Na de rust kwamen er meer mogelijkheden, voor Deprez en Vorthoren, maar zonder succes. Boban Lazic viel in voor Van der Stoep. Vlak voor tijd maakte de net ingevallen Riad Elloukmani er 3-1 van. In de extra tijd zorgde Joey Jongman nog voor 3-2, maar dichterbij kwam Barendrecht niet. Een onnodige nederlaag omdat Barendrecht slecht afwerkte en Goes dat veel efficiënter deed.