Capelle maatje te groot voor Smitshoek

BARENDRECHT - Op de dag dat er afscheid genomen werd van erelid Sjerp Haitsma mocht Smitshoek aantreden tegen koploper Capelle. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden en de ploeg van Edwin de Koning speelde met rouwbanden, om even stil te staan bij alles wat Sjerp had betekend voor de VV Smitshoek.

De ploegen hielden elkaar aanvankelijk redelijk in balans. In de 42e minuut kwam Smitshoek goed weg, Sander Fischer tikte de bal van dichtbij op de lat na een corner. Net voor de thee liet Smitshoek zich toch nog verrassen, Lars Bosscha stuurde rechtsback Marciano Pape weg, zijn voorzet op maat kon door Ismael Yildirim van dichtbij worden ingetikt 0-1.
Na rust ging Smitshoek op zoek naar de gelijkmaker. Dit was niet eenvoudig, omdat Capelle er kort op zat, zodat Smitshoek moeite had met het vinden van de juiste combinaties. Capelle pakte de regie weer terug. De vers ingebrachte wissels van Capelle uitstekend werd gebruikt. Dit leidde tot de 0-2 door een rake kopbal van Eric Jansen en tot de 0-3 van Olaf van der Sande die attent reageerde na een van richting veranderd afstandsschot. Na exact 90 minuten floot de goed leidende Willem Kuijntjes, die de kaarten op zak hield, af en pakte Capelle een verdiende overwinning.


Gratis proefles Poweryoga en Yinyoga

BARENDRECHT - Poweryoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. Het accent ligt op ademhalingstechnieken, rek-, kracht- en ontspanningsoefeningen.
Bij Yinyoga worden op een passieve manier het bindweefsel soepelgemaakt door langdurige rekking ( 3 tot 5 min.) van een bepaald gebied. Kenmerkend voor de Yinyoga lessen is het rustige karakter.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij Poweryoga op maandag om 19 uur en bij Yinyoga op woensdag om 10 uur. Beide lessen worden gegeven in MFA Kruidentuin aan de Kruidentuin 6.
In Sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9, wordt op woensdagavond Poweryoga en Yinyoga gegeven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij Poweryoga om 20 uur.
De kosten bedragen 70 euro voor een 10 lessenkaart. Aanmelden voor een gratis proefles kan door een e-mail te sturen naar Sportstichtingrotterdam3@upcmail.nl of bel de docente, Agnes Seltenrijch op 06-83369562.