Zijspoor zoekt behang

BARENDRECHT – De actie van het Zijspoor om fietsen beschikbaar te stellen aan Oekraïense vluchtelingen, heeft tot nu toe dertig fietsen opgeleverd. Ze gaan naar Dirksland. Daar verblijven familieleden van Oekraïense politiemensen, die door de politie naar Nederland zijn gehaald.
“Naast meer fietsen, want kinderen moeten fietsen naar school in Middelharnis, kunnen de mensen verf, schuurpapier, behang en behanglijm gebruiken om de ruimte waar ze wonen en beetje huiselijker te maken”, vertelt Johan Terdu.
Wie nog behang, behang lijm, verf en schuurpapier over heeft, kan dit het inleveren bij Dajong computervrienden, Boerhaavelaan 7 of het Zijspoor, Stationsweg 49 bij NS station Barendrecht.

Bib Band zoekt muzikanten

BARENDRECHT - BigBandBarendrecht is weer volop aan het repeteren en de eerste optredens staan alweer gepland. Helaas is op dit moment de trombonesectie niet volledig bezet. Ook zoeken ze met spoed een gitarist voor de ritmesectie. Ze repeteren elke woensdag van 20 tot 22 uur in het Trefpunt, onder leiding van Jeroen van der Hoff. Wie langs wil komen of vragen heeft kan mailen naar info@
bigbandbarendrecht.nl.

Middag in Immanuëlkerk

BARENDRECHT - Als alternatief voor de gebruikelijke diensten op zondag organiseert de Immanuëlkerk, Klarinetweg 2, bijeenkomsten voor buurtbewoners die zelden of nooit een reguliere kerkdienst bijwonen. Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte voor onderling contact, daarnaast worden er een aantal bekende liederen gezongen. Ook wordt er ingegaan op een gedeelte uit de Bijbel en wordt er nagegaan wat de betekenis ervan is voor hier en nu, wat je eraan hebt voor je dagelijks leven.
De volgende bijeenkomst is op 24 april van 13 tot 14 uur. Het begint met soep en een broodje en sluit af met koffie of thee. Contactpersoon is Hugo Plaisier, hfplaisier@gmail.com; 0655398202 .