De kas aan de Achterzeedijk was versierd.
De kas aan de Achterzeedijk was versierd. Foto:

Firma Droogendijk aan Achterzeedijk viert veertig jarig bestaan

BARENDRECHT - In het afgelopen paasweekend vierde Droogendijk groenten, fruit, bloemen en planten hun veertig jarig jubileum in de tuin, cadeau en boerderijwinkel aan de Achterzeedijk.

Veertig jaar geleden is de familie Droogendijk gestart met de verkoop van groenten vanuit hun eigen kas aan het Zevenbergsedijkje in Rotterdam IJsselmonde. Na enige tijd zijn zij daar bloemen en planten bij gaan verkopen.

Nu 40 jaar later op de Achterzeedijk voeren zij nog steeds hetzelfde concept. In de boerderijwinkel verse groenten, heerlijk fruit en Goudse kaas. In de kas een prachtige collectie tuin- , terras- en kuipplanten en in het tuincentrum groene en bloeiende kamerplanten, cadeauartikelen en mango houten meubelen.

Het jubileumfeest was een groot succes. Het was gezellig druk in het bedrijf aan de Achterzeedijk. De klanten genoten van heerlijk zonnig weer en konden profiteren van leuke aanbiedingen. Elke klant kreeg een bos tulpen cadeau.

Tip 

De winkel is aan de Achterzeedijk ligt in de prachtige Zuidpolder. Een tip van de familie Droogendijk: combineer een bezoek aan deze winkel met een wandeling langs de Oude Maas of door de Zuidpolder.

Zie ook de website van het bedrijf:
www.achterzeedijk.nl