Smitshoek verslaat ‘buurman’ Rijsoord

BARENDRECHT - Op de zaterdag van het paasweekeinde mocht Smitshoek aantreden in Ridderkerk tegen Rijsoord.

Smitshoek begon scherp aan de wedstrijd. Al na 4 minuten werd een ingestudeerde corner vanaf 16 meter ingeschoten door Joey Klein en stond de 0-1 op het scorebord. 2 minuten later was het zelfs al 0-2 toen keeper Tomas Fernandes slecht uitverdedigde en Joey Klein vrijgezet werd voor het doel. Hij aarzelde niet en maakte zijn tweede doelpunt. Een zorgeloze wedstrijd met een hoge score leek op komst.

Bij het begin van de tweede helft wilde Rijsoord graag laten zien dat het meer kan dan alleen als schietschijf dienen. Het ging wat meer meevoetballen en kwam ook al snel terug in de wedstrijd. Gazar Dermendjan bracht de 1-2 op het scorebord. Het was echter Joey Klein die 10 minuten voor tijd zijn 3e treffer maakte en zo de eindstand op 1-3 bepaalde.