Fietstocht rondom Rotterdam

REGIO – Barrohpoort houdt op zondag 24 april een fietstocht met een totale afstand van 124 kilometer rondom Rotterdam. Iedereen is welkom bij deze tocht, lid of geen lid, racefiets of niet.
De startlocatie is bij het clubhuis op Sportpark de Doorbraak aan de Zuider Carnisseweg 103 in Barendrecht. Er kan gestart worden tussen 8 en 9 uur. De kosten zijn 3 euro voor NTFU leden en 5 euro voor niet-NTFU leden.
De route is aangegeven met bordjes, zodat men kan genieten van de mooie omgeving en de verrassende, schitterende natuur net buiten de stad. Onderweg kan een koffiestop ingelast worden bij mede organisatoren TC Voorne-Putten in Spijkenisse of bij TC Zevenhuizen. Inschrijven voor de tocht kan in het clubhuis. Er is geen voorinschrijving. Alle informatie is ook te vinden op www.barrhopoort.nl. Vragen via info@barrhopoort.nl.

Verkerkloop in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 21 april, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé Pieter Visser. Hij is sinds jaar en dag één van de drijvende krachten van de Verkerkloop. Deze loop wordt alweer voor de 43e keer georganiseerd en is het meest toegankelijke en grootste sportevenement van Zwijndrecht. Elk jaar doen veel Barendrechters en Heerjansdammers mee aan deze wedstrijd. Daarom besteedt Jos elk jaar aandacht aan deze loop. Piet komt alles vertellen over deze loop die woensdag 18 mei wordt verlopen. Een deel van de opbrengst wordt overigens ieder jaar geschonken aan een goed doel. Dit jaar gaat de organisatie zich inzetten voor de natuur! Samen met de Rotary en Staatbosbeheer gaan zij een nieuw bos planten tussen Zwijndrecht en Heerjansdam. Verder wordt  de favoriet muzikale top 5 van Pieter gedraaid.

Gelijkspel in streekderby

REGIO - De tafeltennissers van HBM/Taveri hebben vorige week maandag in Barendrecht in de streekderby tegen Taveba een zwaarbevochten 5-5 gelijkspel behaald.