Oud-wethouders nemen afscheid

BARENDRECHT – De zes wethouders van het vorige college hebben donderdag 21 april in de hal van het gemeentehuis afscheid genomen van relaties. Veel vertegenwoordigers van verenigingen en bedrijven kwamen langs om de oud-wethouders de hand te schudden. Ook verschillende raadsleden en oud-gemeentebestuurders waren aanwezig. Daaronder oud-burgemeester Jan van Belzen.

Van het zestal is er één, Nico Bults (D66) al begonnen in een nieuwe baan. VVD’er Cees Schaap is tegenwoordig gemeenteraadslid.

Themabijeenkomst Mantelzorg Café

BARENDRECHT- Op maandag 16 mei van 19 tot 21 uur is er weer een Mantelzorg Café. Deze keer is het programma in de avond, zodat mantelzorgers die overdag werken ook kunnen aanschuiven. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Hoe houd je jezelf als mantelzorger in balans?’

Spreker Lindsey van Breemen, ergotherapeut. Locatie: Bibliotheek ’t Plein, Middeldijkerplein 248. Toegang gratis. Aanmelden via mantelzorg@kijkopwelzijn.nl of 0180 - 691 800.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je mailbox:
www.deschakelbaren
drecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden