Team 282, de Hollandse Delta Runners.
Team 282, de Hollandse Delta Runners. Foto: Leander Varekamp

Evenement Roparun

RIDDERKERK - Team 282, de Hollandse Delta Runners houden op 14 mei van 11 tot 15 uur een sponsorevenement voor het hele gezin op het terrein van Waterschap Hollandse Delta aan de Handelsweg 100 in Ridderkerk. Er zijn allerlei activiteiten waarmee geld wordt opgehaald dat geheel ten goede komt aan de Roparun.
Er is een lasergame arena, een springkussen, er zijn Oud Hollandse spelletjes en kinderen kunnen geschminkt worden. Daarnaast is er popcorn, suikerspin, friet en snacks en koffie en thee te verkrijgen. Kinderen kunnen ook op de foto met Droppie Water.


Hart voor Barendrecht

BARENDRECHT - Op dinsdag 3 mei zijn Ruben de Jong en zijn vrouw Joanne te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Ruben is gedreven door passie voor God en mensen en heeft nu een tweede boek geschreven. Het eerste boek ‘Buigen' over de kracht van het gebed krijgt een vervolg in ‘Discipel', Jezus volgen met hart, hoofd en handen. Daarnaast is Ruben een veel gevraagd spreker en preekt hij bijna elke zondag in verschillende kerken, zoals Evangelische-, Baptisten- en PKN kerken. Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag tussen 19 tot 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. www.exxact.nl. www.hartvoorbarendrecht.nl.