Bart Deprez scoorde driemaal tegen VVSB. (foto: Cees Bakker)
Bart Deprez scoorde driemaal tegen VVSB. (foto: Cees Bakker) Foto:

Barendrecht slaat hard terug: 6-0

BARENDRECHT – BVV Barendrecht heeft zich goed hersteld van het dramatische verlies bij ACV. De rood-witten sloegen zaterdag op het eigen sportpark De Bongerd terug met een klinkende 6-0 zege op VVSB. De ploeg van trainer Richard Elzinga mag daarmee blijven hopen op een plek in de nacompetitie.
Al na vijf minuten kopte Max van Dijk uit een hoekschop raak, 1-0. Er kwamen meer kansen, maar Joey Jongman en Tim Eekman hadden geen succes. Dat had Niels Vorthoren na een klein half uur wel, hij schoof een voorzet van Ugur Altintas binnen, 2-0.
Twee minuten later maakte Bart Deprez er met een heerlijk stiftje 3-0 van. Daarmee was het eenzijdige duel al vrij snel gespeeld.
Ook na de onderbreking was Barendrecht de betere ploeg. Rond het uur bediende Altintas Deprez die er van dichtbij 4-0 van maakte. Weer snel daarna zorgde Stanley Husen voor 5-0. En nog was het niet voorbij. Bart Deprez strafte geblunder achterin bij VVSB af, 6-0. Daarmee noteeerde hij een - officieuze - hattrick.
Na deze stand begon het grote wisselen. Amine Jeddaoui, Anass Masrhalmi en Peter de Lange kwamen in het veld voor Max van Dijk, Niels Vorthoren en Marouane Bakour. Ook Boban Lazic en Wouter Rieken verschenen later nog in het veld voor Kevin Cornet en Romano van de Stoep.
In de stand, die misschien nog wel hoger had moeten uitpakken, kwam geen verandering meer. Met de 6-0 boekte Barendrecht de grootste overwinning van dit seizoen.
Barendrecht blijft zesde in de Derde Divisie, maar kruipt wel wat dichter naar de top. Zaterdag speelt Barendrecht uit bij Stedoco in Hoornaar.