Waal en Weidebad vandaag open

HEERJANSDAM - In verband met het mooie weer gaan de poorten van het Waal- en Weidebad in Heerjansdam vandaag, donderdag 5 mei, om 12 uur open. De nieuwe glijbaan blijft nog gesloten tot zaterdag 7 mei. Dan wordt deze om 10.30 uur feestelijk geopend.
De openstelling in april ging wegens het koele weer niet door.
Het zwembad is te vinden aan de Molenweg 35b te Heerjansdam. Informatie over openingstijdens en tarieven:
www.waalenweidebad.nl

Nieuwe theaterprogramma online

BARENDRECHT - Het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2022 - 2023 van theater Het Kruispunt staat op dinsdag 14 juni online en dan start ook de verkoop voor vrienden.

Op vrijdag 17 juni presenteert theater Het Kruispunt tijdens de Tip een aantal acts en artiesten die komend seizoen te zien zijn. Waarna de reguliere verkoop die zelfde avond omstreeks 22 uur van start gaat. Vrienden van het theater mogen deze avond gratis bijwonen. Zie ook: www.
theaterhetkruispunt.nl/vrienden

Oude Postkantoor open

HEERJANSDAM - Het Oude Postkantoor, het clubhuis van het Historisch Genootschap Heerjansdam is zaterdag 7 mei weer open. Men kan hier terecht met vragen over de geschiedenis van Heerjansdam en Dirk Oomsen is weer aanwezig voor het familiestamboomonderzoek. De koffie met wat lekkers erbij staat klaar vanaf 10 uur. Het clubgebouw is te vinden aan de Vlasakkers, achter de historische Dorpskerk.