De gedecoreerden van de gemeente Zwijndrecht.
De gedecoreerden van de gemeente Zwijndrecht. Foto:

Lintjes in Heerjansdam

HEERJANSDAM - Joop van Dijk en Arie van den Berg uit Heerjansdam ontvingen dinsdag 26 april een Koninklijke onderscheiding. In Spektakel Zwijndrecht stond burgemeester Hein van der Loo stil bij hun uitzonderlijke verdiensten voor de samenleving en reikte hij hen het lintje uit. Beide heren werden benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau Tijdens de bijeenkomst werd het Wilhelmus gezongen door de Zwijndrechtse zanger Dirk van den Brand (bekend van de musical 'Soldaat van Oranje'). Bij de bijeenkomst waren familie en vrienden van de gedecoreerden aanwezig. Verder was de plechtigheid via een livestream te volgen voor de dierbaren van de gedecoreerden thuis.


Voorjaarsconcert Ars Nova 

REGIO - Kleinkoor Ars Nova, met leden vanuit Barendrecht, geeft een voorjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Anastasiya Bouwmans hebben de koorleden voor dit concert een mooi en afwisselend repertoire ingestudeerd. Ert wordt medewerking verleend door pianiste Yolande van den Berg.
Het concert vindt plaats op zaterdagavond 21 mei in de Dorpskerk, Kerkring 1 in Spijkenisse. Het concert begint om 20 uur en duurt ongeveer één uur. De toegangsprijs is 12,50 euro.
www.kleinkoorarsnova.nl