Uitslagen Duivensport

BARENDRECHT - In het Noord-Franse Niergnies gingen op 7 mei 37.000 Zuid-Hollandse duiven los om 11.30 uur. Het was half bewolkt 12-18 gr. en WNW-wind kracht-3.
Er waren 3975 duiven van de Hoeksche Waard en 662 uit Barendrecht e.o. gemiddeld 210 km afstand door de lucht.
De eerste prijs was voor P. van Gelder (HW 4e), de tweede voor A. Lusdonk (HW 9e pr) en de derde voor A. v. Berkel (HW 11e pr).

Smitshoek in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 12 mei, tussen 19 en 20 uur Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht: de dames afdeling vv Smishoek.
In november was het 50 jaar geleden dat het eerste vrouwenelftal begon met trainen bij vv Smitshoek. 10 mei 1972 speelden zij hun eerste wedstrijd. Met andere woorden de damesafdeling van vv Smitshoek bestaat 50 jaar. Vrijdag 20 mei gaan ze dat groots vieren. Jos heeft een aantal dames van vv Smitshoek van toen en nu uitgenodigd om te komen praten over 50 jaar damesvoetbal bij vv Smitshoek

Wandelen op woensdag

BARENDRECHT - Op woensdagmorgen 18 mei is er een wandeling onder leiding van ervaren wandelaars. De start is om 9 uur vanaf Waterpoort aan het Middeldijkerplein.
De wandeling voert door de mooiste plekken in de omgeving van Barendrecht. De te lopen afstand is ongeveer 10 tot 12 km. Het tempo en de te lopen afstand wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Onderweg wordt een pauze ingelast om voor eigen rekening een consumptie te gebruiken. De wandeling duurt tot ongeveer 12 uur.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel in je postbus: www.
deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden