De cheque werd uitgereikt op het erf van het hospice.
De cheque werd uitgereikt op het erf van het hospice. Foto:

Team 315 steunt Hospice De Reiziger

BARENDRECHT - Barundrecht-team315 heeft Hospice De Reiziger een cheque overhandigd. "Begin maart 2022 kwamen wij via onze hoofdsponsor Silk'n in contact met voorzitter Bert Pothoven van Hospice De Reiziger”, vertelt Roland van Vugt, voorzitter van Barundrecht-team315. "Na een prettig gesprek, waarin wij merkten dat een enthousiaste groep vrijwilligers hun uiterste best doen voor het welzijn van de gasten en hun dierbaren. Zo kan de laatste reis vol betekenis zijn en wordt het afscheid liefdevol, waarbij ieders visie op het leven en sterven wordt gerespecteerd.”
"Hospice De Reiziger is afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven om het het hospice voor nu en in de toekomst draaiende te houden. Omdat Barundrecht-team315 zich het hele jaar in zet voor de palliatieve zorg hebben wij als team besloten om een cheque te waarde van euro 2500 euro te overhandigen.”
Barundrecht-team315 organiseert verschillende acties om geld in te zamelen voor het goede doel. In het Pinksterweekend doet het team weer mee aan de Roparun. De lopers kijken al uit naar de doorkomst in Barendrecht.
Sponsoren dan kan via www.barundrecht-team315.nl/
doneren/