Themabijeenkomst ‘Heb ik alles goed geregeld?’

BARENDRECHT- Op maandag 23 mei organiseert het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een themabijeenkomst in samenwerking met Notariskantoor Van Spreeuwel. Tijdens deze middag geeft mr. Sandra Spoon informatie over diverse actuele thema’s. Want een testament dat actueel is, voorkomt later veel ‘gedoe’.

Belangrijke vragen tijdens de bijeenkomst in Bibliotheek ’t Kruispunt: waarom is het zo belangrijk dat een testament actueel is? En wat is het verschil tussen een levenstestament en een gewoon testament? Waarom is het verstandig om iemand aan te wijzen als gevolmachtigde?
Wanneer een partner, vader of moeder wordt opgenomen in een verpleeghuis, verandert er financieel ook het een en ander. De notaris kan uitleggen wat er mogelijk is en wat men kan laten beschrijven in een Zorgbijdrageclausule. Deze themabijeenkomst is dus niet alleen interessant voor senioren, maar ook voor bijvoorbeeld mantelzorgers of kinderen van senioren.

De middag op maandag 23 mei wordt van 14 tot 16 uur gehouden in Bibliotheek AanZet ’t Kruispunt, Middenbaan 111. De deelname is gratis. Aanmelden: via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of telefonisch op 0180 691 800.


Actueel op internet

Volg het nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl
De Schakel op Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht