Dean Wilson.
Dean Wilson. Foto:

Dean is nummer 500

BARENDRECHT - Dean Wilson is de vijfhonderdste leerling die zich dit jaar heeft aangemeld voor de cursus van Xtra English4kids.

Al 7 jaar verzorgt Xtra English4kids cursussen voor basisschool kinderen van groep 4 tot en met 8 om hen nog beter voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Oud leerlingen en ouders geven altijd een positieve respons: kinderen scoren bovengemiddeld op het v.o.

Er wordt gewerkt met de nieuwste lesmethode van Cambridge University Press. Dit is een hele goede methode om de kinderen taalvaardig te maken in het Engels. In de lessen ligt de nadruk op de taal productieve vaardigheden: spreken en schrijven. Moderne hulpmiddelen worden gebruikt om de leerlingen Engels te leren praten, lezen en schrijve: bijvoorbeeld YouTube filmpjes, online oefeningen van Cambridge. In principe kan iedere (gemotiveerde) leerling meedoen.

De leerlingen kunnen aan het einde van de cursus een Placement Test kunnen doen. Deze test is wereldwijd erkend en geeft exact het niveau van de leerling aan.

Eind augustus start weer de nieuwe cursus en op vrijdag 24 juni is er weer een inloopmiddag op basisschool Smitshoek om kennis te maken met de cursussen.