Vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet

BARENDRECHT- Op zaterdag 21 mei zijn alle inwoners van Barendrecht welkom in het gemeentehuis voor de vrijwilligersmarkt Barendrecht Doet. 

Van 12 tot 17 uur kunnen de bezoekers kennismaken met ruim twintig verschillende organisaties die zich inzetten voor de Barendrechtse samenleving. Om 12.15 uur wordt de markt geopend door wethouder Miranda de Hoop.

Bezoekers kunnen zich breed oriënteren op zinvol en prettig vrijwilligerswerk dat past bij hen, hun talenten en hun levensfase. Wil men bijvoorbeeld iets sportiefs doen, iets bestuurlijks, iets voor het milieu of iets sociaals? Iedere week of liever af en toe? Welke organisatie geeft de ruimte om de eigen ambities waar te maken?

Er is voor iedereen een passend aanbod. Op deze gezellige, informele middag helpen betrokken Barendrechters de bezoekers te ontdekken welk type vrijwilliger ze zijn. De toegang is gratis. Wie met twee personen komt, krijgt een kookboekje van Mama’s cadeau. Daarnaast krijgt iedere bezoeker een goodiebag (zolang de voorraad strekt).

Elders in deze krant presenteren de deelnemende organisaties zich. Zie pagina 33. 


Ouderenbond PCOB gaat pannenkoeken eten

BARENDRECHT – De ouderenbond PCOB bezoekt op vrijdag 27 mei het Pannenkoekenhuis Oude Maas.
Het samenzijn begint om 12 uur. Bezoekers kunnenmet eigen vervoer of met Vervoer op Maat komen. Ze krijgen een oudhollandse pannenkoek, een kop koffie en een glas frisdrank, dit alles voor 16,50 euro, verdere consumpties apart afrekenen. Graag bij binnenkomst gepast betalen aan Corry de Pee.

Aanmelden kan bij Ineke Langendoen (tel.0180-617425) of bij Corry de Pee (tel.0180-617723).