De deelnemers aan de cursus.
De deelnemers aan de cursus. Foto:

Cursus Start4Energie succesvol afgerond

BARENDRECHT – Deelnemers aan de cursus Start4Energie hebben op zaterdag 14 mei de cursus afgerond met een 5 kilometerloop. Alle atleten legden met succes de 5.000 meter af. Na afloop was er voor elke finisher een certificaat en de felicitaties van de trainers. Start4Energie is een initiatief van atletiekvereniging C.A.V. Energie in Barendrecht.

Uithoudingsvermogen, lees de 5 kilometer uitlopen, is bij Start4Energie belangrijker dan snelheid. Dat maakt deze leuke cursus geschikt voor een heel diverse groep starters van alle leeftijden. In 14 weken traint de groep van 0 naar 5 kilometer. Start4Energie traint twee maal per week (zaterdagochtend en woensdagavond) in groepsverband onder leiding van trainers; daarnaast trainen de deelnemers één keer per week zelfstandig volgens een schema.

C.A.V. Energie heeft al jaren ervaring met dit Start4Energie programma waarbij gezonde volwassenen op een verantwoorde en gezellige manier beginnen met hardlopen. Door het beproefde trainingsschema en de ervaren trainers wordt de hardloopsport voor veel mensen bereikbaar.

Op 3 september begint de volgende Start4Energie cursus. Schrijf je nu alvast in via de website
www.cavenergie.nl