Nieuwe vloer in sporthal

BARENDRECHT – Bij het inrichten van een opvang voor vluchtelingen in sporthal Waterpoort is de vloer beschadigd. EVB heeft vragen gesteld aan het college over de reparatie van de vloer.
Volgens burgemeester Govert Veldhuijzen kunnen de kosten gedekt worden uit de vergoeding die de gemeente van het Rijkontvangt voor het inrichten van de opvanglocatie. Het vervangen van de toplaag en het aanbrengen van belijning kost 30.000 euro. Het werk vindt in de vakantie plaats, om de overlast voor de gebruikers beperkt te houden. De gebruikers zijn voorlopig in andere accommodaties ondergebracht.

Denny Terlouw in Sportcafé

BARENDRECHT - Vanavond (donderdag 19 mei) tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in Sportcafé op Exxact Barendrecht Denny Terlouw.
Denny is vanaf 2018 de voorzitter van de Barendrechtse handbalvereniging Savosa. Daarvoor was hij in ander functies ook al actief voor de vereniging. Denny heeft kortgeleden aangegeven te willen stoppen als voorzitter. Over het hoe en waarom gaat Jos vanavond met Denny praten. Uiteraard wordt ook teruggekeken op het ‘Terlouw bewind’ bij Savosa en over hoe nu verder?

Aan de telefoon Johan Terdu, voorzitter Stichting Avond4daagse Barendrecht over het niet doorgaan van de avond4daagse dit jaar in Barendrecht.

Sander den Ouden terug bij Vitesse

BARENDRECHT - Vitesse is zeer verheugd te melden dat Sander den Ouden zich vanaf komend seizoen weer Vitessenaar mag noemen. Voor de achttienjarige speler betekent het een terugkeer op het oude nest. Sander koos als C-tje voor een avontuur bij PKC waar hij dit jaar in de A1 speelde.
Bij PKC kende Sander een mooie tijd in de hoogste jeugdploegen en ontwikkelde hij zich tot een all-round-speler.
Vitesse is zeer verguld met het feit dat Sander heeft besloten terug te keren op het oude nest.