Trainen met de hond in één van de hallen.
Trainen met de hond in één van de hallen. Foto:

Zomerse opening

BARENDRECHT – Verse Grond hield zaterdag een goed bezochte opening van het seizoen. Het mooie weer lokte veel mensen naar de oostkant van het station. Daar waren zowel binnen als buiten activiteiten.
In de zon kon de markt worden bezocht of een potje padel worden gespeeld. Binnen in de oude hallen was een hindernisbaan voor kinderen. Ook werd er een training gegeven voor honden en hun baasjes.
Het terras van Café Clementine was goed gevuld. Voor wie even genoeg had van de zon waren er ook plaatsen in de schaduw.
Nog geen jaar geleden was er niets te beleven aan deze kant van het station. Zaterdag heeft Verse Grond laten zien dat daar verandering in gekomen is.


Live blues bij L’Esprit/de Beuk

BARENDRECHT - Emily Hill en haar band spelen zondag 22 mei vanaf 15 uur bij Bluespodium L'Esprit/de Beuk aan de 1e Barendrechtseweg 55. Blues, New Orleans en gospel komen samen in haar zang. En ze heeft een ijzersterke band achter zich staan. Entree 10 euro. Inwoners van Barendrecht en Heerjansdam die voor de 1e keer willen komen betalen ter kennismaking slechts 5 euro. Wie het optreden wil bijwonen, mailt vooraf naar jan.lesprit@upcmail.nl.