Yes! Kinderopvang zoekt medewerkers

BARENDRECHT – Yes! Kinderopvang zoekt pedagogisch professionals voor nieuwe locaties in Barendrecht.

Yes! Kinderopvang heeft meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 21 locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Binnenkort worden de activiteiten uitgebreid naar Barendrecht.

Er worden medewerkers gezocht voor een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvang. Daarbij zijn er diverse opties voor grote(ere) en kleine(re) contracten. Door de diversiteit aan pedagogische functies behoort doorgroeien zeer zeker tot de mogelijkheden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met www.
yeskinderopvang.nl/
sollicitaties.html Het gaat voor nu in Barendrecht om de locaties Kindcentrum NOVA locatie de Tweemaster en Kindcentrum Nova locatie de Draaimolen (Stellingmolen).


Jubileum De Carnisse Grienden druk bezocht

BARENDRECHT - Natuurvereniging De Carnisse Grienden hield op zaterdag 14 mei haar jubileumdag. "De vereniging bestaat 50 jaar en daar kunnen we trots op zijn” zo gaf voorzitter Leo Heezen aan, "We wilden dat met de leden en anderen belangstellenden vieren en daar zijn we in geslaagd. Meer dan 200 belangstellenden bezochten het clubgebouw”.
De activiteiten vonden plaats nabij de Jachthaven in Rhoon. Vanuit hier konden de deelnemers aan diverse rondleidingen in de grienden en de polder deelnemen. Bijzonder populair bij de bezoekers waren de rondvaarten met motorschip de Fram over de Oude Maas en langs de grienden. De Fram, een oude heen-en-weer-boot uit 1901, was ter beschikking gesteld door waterscoutinggroep Fridtjof Nansen uit Barendrecht. Veel animo was er voor de kabouterpadwandeling voor de kinderen. Ook maakten veel (jongere) deelnemers van de mogelijkheid gebruik zich te laten schminken of om vogelhuisjes te bouwen.