Kantoor vrijdag gesloten

Het kantoor van BAR Lokale Media is vrijdag 27 mei gesloten. Maandag 30 mei zijn de medewerkers weer bereikbaar.

Zomerkleding Snuffelmarkt

BARENDRECHT – Op vrijdag 27 mei is de Snuffelmarkt van de Dorpskerk geopend van 18 tot 20 uur. Als speciale actie geldt voor alle zomerkleding een aangepaste prijs.
Alle shirtjes en alle korte broeken kosten slechts 0,50 euro, alle andere zomerkleding 1 euro. Bovendien is al het serviesgoed en het glaswerk voor de halve prijs. Deze aanbiedingen zijn ook geldig op zaterdag van 10 tot 12 uur.
Ook is het mogelijk om spullen te brengen. Het gaat hierbij om goede, schone, gebruikte of nieuwe artikelen. Voorwaarde is dat deze artikelen geschikt zijn voor hergebruik. Op zaterdagmorgen is er tevens gelegenheid om een kopje koffie te drinken in de Ontmoeting.
De Snuffelmarkt is onderdeel van de Protestantse Dorpskerk Barendrecht, de opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van dit monument.

Derde editie Magazine Etalage

Afgelopen week is de derde editie van magazine Etalage verspreid in de regio. Het lifestyle magazine vol bijzondere verhalen van ondernemers uit de BAR-gemeenten, tips over wat er te doen valt en nog veel meer interessant nieuws.
Het magazine is te verkrijgen bij veel supermarkten, gemeentehuizen, bibliotheken en andere leeslocaties zoals de horeca.

Actueel

Volg het nieuws ook via de website:
deschakelbarendrecht.nl
De Schakel op Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht