Er zijn voorstellingen op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn aan de Noldijk.
Er zijn voorstellingen op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn aan de Noldijk. Foto:

Zomeractiviteiten in Het Kruispunt

BARENDRECHT - Niemand hoeft zich in de zomervakantie te vervelen, want gebouw Het Kruispunt organiseert volop activiteiten voor alle leeftijden. Het gehele programma is nu bekend. De meeste activiteiten zijn kosteloos bij te wonen.

Bibliotheek
Bibliotheek Het Kruispunt organiseert in samenwerking met De Kleine Duiker de Media Ukkie Route. De gehele zomervakantie kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar gezellig met hun ouders of grootouders een leuke interactieve mediaroute wandelen op de kinderboerderij. Ontdek weetjes over de dieren, zoek naar verstopte boekjes en speel samen spelletjes. Ook organiseert de bibliotheek deze zomer diverse zomerbieblabs. Zo kunnen kinderen hun eigen insectenhotel knutselen en groen slijm leren maken.

Radio
Altijd al eens een kijkje willen nemen in een radiostudio en wat op willen nemen? Kinderen, jongeren én volwassenen zijn welkom in de studio van Exxact Barendrecht voor een workshop podcast maken. Een ervaren presentator leert de kneepjes van het vak. De podcast komt ook echt online!

Jongerenwerk
Het Kruispunt organiseert in samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht (KijkopWelzijn) in BLOK0180 veel toffe activiteiten en workshops voor jongeren.
Zij kunnen aan de slag met een workshop recap (video) maken, muziek leren maken in de workshop beat making, en leren bouncen, grooven en flowen in de workshop Hiphop dance.

Theaterworkshops
Altijd al willen acteren, zingen of dansen? Dan zijn kinderen en jongeren van harte welkom bij een proefles van Jeugdtheater Hofplein! Ontdek samen met een professionele theatermaker waar theater over gaat.

Hovenier
In het laatste weekend van augustus heeft Theater het Kruispunt een gevarieerd zomerprogramma samengesteld en zijn kinderen met hun ouders van harte welkom op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn aan de Noldijk 126 in Barendrecht voor hele leuke voorstellingen.
Pim & Pom en de beestenbende (voor 2 tot 7 jaar) speelt op zaterdag 27 augustus. Vos en Haas vieren feest (voor 3 tot 7 jaar) is te zien op zondag 28 augustus. Na afloop van elke voorstelling kan er worden gespeeld in de muzikale speeltuin Tutti Timbri. Ontdek hoe leuk en makkelijk het is om zelf muziek te maken met houten muziekinstrumenten. Uitgespeeld? Neem dan het Kabouterpad terug naar je fiets en geniet na van een heerlijke dag.

Informatie
Alle voorstellingen zijn onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht. Het gehele programma is te vinden op
www.hetkruispunt.nl