Aanmelden voor muziekcursussen CultuurLocaal

BARENDRECHT - Na de zomervakantie starten bij CultuurLocaal weer muziekcursussen voor jonge kinderen van 10 maanden tot 6 jaar. De inschrijving voor deze leuke en leerzame bezigheid is al gestart.

Twee keer per jaar biedt CultuurLocaal een programma van korte muziekcursussen aan. Vooral de cursussen voor jonge kinderen zijn populair. Veel ouders beseffen hoe belangrijk het is dat kinderen op jonge leeftijd al muzikale ervaringen opdoen. Muziek maken draagt bij aan de motorische en mentale ontwikkeling van kinderen.
 Carolien Arts gaat op woensdagochtend Muziek op Schoot (MoS, 10 maanden tot twee jaar) en Muziek voor Peuters (MvP, 2 tot 4 jaar) geven, vanaf 14 september 2022. Deze cursussen zijn voor kinderen samen met een (groot)ouder. Op zaterdagochtend geeft Caprice Pronk deze cursussen en daarnaast nog Muziekparade/Verteltheater voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Deze reeks start op 17 september 2022.

Op woensdag 22 juni geeft Carolien Arts een gratis kennismakingsproefles MoS en MvP in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Muziek op Schoot start om 9.15uur (inloop vanaf 9 uur); Muziek met Peuters start om 10 uur (inloop vanaf 9.45u). Aanmelden voor de proefles is niet nodig.

Alle cursussen bestaan uit 10 lessen. De kosten bedragen € 85 per kind. Per cursus kunnen 8 tot 10 kinderen meedoen.

www.cultuurlocaal.nl 


Expositie  door fotografen KCB

BARENDRECHT - ‘Kruispunt' is het thema van een expositie door cursisten van KunstCreatief. Docent Joost van der Vleuten vond het verrassend hoe dat woord voor elke cursist een andere betekenis had en hoe ze dat dan ook konden vastleggen op beeld. Het resultaat is een prachtige en afwisselende expositie geworden van een selectie van deze serie.
Uiteraard is er geen betere plaats om deze expositie gratis te bewonderen dan in Het Kruispunt.
cultuureducatiebarendrecht.nl