Harmonie viert feest in sporthal De Driesprong

Vervolg van de voorpagina
In één concert laten de leden van de vereniging alles horen wat ze in huis hebben. De diverse orkesten en ensembles vormen een afwisselend programma met voor elk wat wils. Tussendoor is er een pauze om even op adem te komen. Het concert wordt afgesloten met iets bijzonders. Speciaal voor het 100-jarig jubileum harmonievereniging heeft dirigent Ivo Kouwenhoven een muziekstuk gecomponeerd, ‘Jubiloso’. Dit muziekstuk wordt met alle muzikanten van Harmonievereniging Barendrecht tegelijk uitgevoerd.

Het mega-jubileumconcert vindt plaats op 18 juni in sporthal de Driesprong, Marijkesingel 20. In deze sporthal is er voldoende ruimte voor hele de vereniging met al haar orkesten en groepen en er is genoeg plaats voor veel publiek. Kaarten 2,50 euro zijn te bestellen via de website: www.harmoniebarendrecht.nl. Aanvang concert is 19 uur, zaal open om 18.30 uur.


Kruispunt steunt Roparun

BARENDRECHT - Om de Roparun te steunen deelt Het Kruispunt op maandag 6 juni, tijdens de doorkomst van de run in Barendrecht, water en bananen uit aan de deelnemers. Ook verkoopt Het Kruispunt waterflesjes waarvan de opbrengst ten goede komt aan dit mooie doel.
Het kraampje van Het Kruispunt staat tussen 10.00 uur en 16.30 uur op de Binnenlandsebaan, vlakbij Het Kruispunt.