Maarten Booij in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 2 juni, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in het radioprogramma Sportcafé Maarten Booij. Hij ontving uit handen van burgemeester Veldhuijzen de waarderingsspeld van de gemeente Barendrecht.
Aan de telefoon Kimm Berns-Hokke, voorzitter van Dance Barendrecht. Zij vertelt over de lenteshow Movie Night, die 12 juni in het Kruispunt wordt gehouden.
Sportcafé wordt uitgezonden door Exxact Barendrecht.


Duivensport

BARENDRECHT - Zaterdagochtend om 7 uur gingen er in Midden Frankrijk, in de plaats Vierzon op 545 kilometer van Barendrecht e.o. bijna 16.000 Zuid-Hollandse duiven de lucht in. Vanuit de Hoeksche Waard vlogen er 2098 duiven mee, waaronder 207 van Barendrecht e.o.
In het dichterbij gelegen Niergnies, op 212 kilometer van Barendrecht, werden er 17.300 duiven uit Zuid-Holland om 7.45 uur gelost; 1735 uit de Hoeksche Waard en 401 voor Barendrecht e.o.
De eerste prijs vanuit Vierzon was voor A. van Krimpen (HW ook de 1e en 4e in Zuidholland), 2e en 3e prijs A. Lusdonk
De eerste en tweede prijs vanuit Niergnies was voor A. Lusdonk (HW 4e prijs), de 3e prijs P. van Gelder.
Zie www.facebook.com/
postduivenbarendrecht 


Savosa zoekt voorzitter

BARENDRECHT - Handbalvereniging SAVOSA in Barendrecht is op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Het bestuur vergadert één keer per maand. Verder is de tijdsbesteding afhankelijk van de noodzaak en de persoonlijke invulling van de functie. Belangstellenden kunnen contact opnemen door een mail te sturen naar: bestuur@savosa.nl.


Wandeltocht
Marijke

BARENDRECHT - Op 4 juni houdt Christelijke Wandelsportvereniging Marijke een Jubileum wandeltocht. Voor de vereniging is het dit jaar de 65e keer dat zij deze tocht organiseren.
De start van de routes is Sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9. De 8 en 15 kilometer starten vanaf 9.30 uur. 20 km van 7 tot 12. uur; 30 km vanaf 7 tot 10 uur; 40 en 50 km van 7 tot 9 uur. Deelnemers betalen maximaal 4 euro. Het startbureau sluit om 18 uur.
www.wandelsportmarijke.nl