Yes! Kinderopvang is nu ook actief in Barendrecht.
Yes! Kinderopvang is nu ook actief in Barendrecht.

Yes! Kinderopvang

REGIO - Yes! Kinderopvang is op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Pedagogisch medewerkers begeleiden kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling en bezorgen ze een fijne dag. De blije gezichtjes aan het eind van de dag zeggen alles. En dankzij de goede zorgen van de pedagogisch medewerkers laten ouders hun kostbaarste bezit met een gerust hart achter.
Yes! Kinderopvang heeft vestigingen in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk én nu ook in Barendrecht.
"Als pedagogisch medewerker heb je een sterke band met de kinderen; ze kunnen met alles bij jou terecht en voelen zich fijn en veilig bij jou. De wisselwerking tussen jou en de kinderen is enorm. De kinderen zijn zichtbaar blij als ze je weer zien op de groep. Blije kinderen maken jou blij. Als de kinderen aan het einde van de dag voldaan en met een lach op hun gezicht naar huis gaan, sluit je de dag met een goed gevoel af. Ondertussen zie je hoe de kinderen zich -dankzij jouw vakkundige begeleiding- ontwikkelen. Pedagogisch medewerker zijn bij Yes! Kinderopvang geeft veel voldoening; jij maakt het verschil voor kinderen én ouders!”, vertelt men bij Yes! Kinderopvang.
Yes! Kinderopvang zoekt mensen voor functies op een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en/of buitenschoolse opvang. Er zijn diverse opties voor grote(ere) en kleine(re) contracten.
www.yeskinderopvang.nl/
sollicitaties.html