Feest bij Savosa

BARENDRECHT - Handbalvereniging Savosa bestaat in augustus 20 jaar. Daarom is er in het weekend van 24 en 25 juni voor de eigen leden een jubileumfeest in sporthal Aksent.

Zwem4Daagse bij ZPB

BARENDRECHT - Voor de vierde keer organiseert ZPB H&L Productions de Zwem4Daagse in Barendrecht. Dit jaar zit er een speciaal tintje aan door het 90-jarig bestaan van de vereniging.
De Zwem4Daagse wordt gezwommen van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni 2022. Dagelijks kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tussen 18 en 19.30 uur. Tijdens de Zwem4Daagse zwemmen de deelnemers tot en met 10 jaar 250 meter en de oudere deelnemers 500 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.
De kosten voor deelname bedragen 9,50 euro voor zwemmers tot en met 10 jaar en 12,50 euro voor zwemmers vanaf 11 jaar. Er wordt 1 euro per inschrijving gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation (kankeronderzoek).
Kinderen met een A- en B-diploma mogen zelfstandig zwemmen. Kinderen met alleen een A-diploma moeten begeleid worden door een volwassene.
Aanmelden kan via www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/
zoeken/ . Alleen doneren kan ook: zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/
evenementen/doneren .

Diaconaal Fonds

BARENDRECHT - De Stichting Diaconaal Fonds voor Bijzondere Noden Barendrecht is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Barendrecht.
Het Fonds wil alle Barendrechtse gezinnen en alleenstaanden met een laag besteedbaar inkomen helpen, als zij plotseling worden geconfronteerd met een materieel of financieel probleem en de voorliggende voorzieningen niet toereikend zijn. Het Fonds wil daarbij snel handelen en digitaal ingediende aanvragen binnen drie werkdagen afhandelen.
diaconaalfondsbarendrecht.nl