Honderd keer Gorter

BARENDRECHT – Wouter Gorter presenteert vanavond, donderdag 9 juni van 20 tot 21 uur, bij Exxact Barendrecht voor de honderdste keer zijn programma Met Gorter aan Tafel.
Te gast zijn deze keer de mensen die er op 10 april 2014 bij waren tijdens de eerste uitzending: Astrid Potuijt, Alfred Kooijman, William Vat en Arco van der Lee.

Festival toch in Zuidpolder

BARENDRECHT – “Het evenement Lekker & Live dat gepland staat op 15 16 juli kan bij nader inzien niet op de locatie van De Stationstuinen plaatsvinden. Er zijn teveel bezwaren van de diverse diensten, die vergunningverlening voor die locatie in de weg staan”, dat heeft het gemeentebestuur bekendgemaakt. Het festival gaat nu toch naar de Zuidpolder.
“Het college van B&W staat voor de keuze om het evenement definitief geen vergunning te verlenen, of toestemming te geven voor gebruik van een andere locatie. Dat is de eerder genoemde locatie de Zuidpolder”, aldus het college.
Wethouder Margo Stolk: “Het is een lastige afweging. De pas vastgestelde gebiedsvisie laat geen grootschalige evenementen toe in de Zuidpolder, maar hier gaat het om een eenmalig, kortdurend evenement. Daarnaast had de organisatie de voorbereidingen al helemaal rond en afgestemd met de gemeente, toen corona in 2020 roet in het eten gooide. Ik wil niet voorbijgaan aan de verwachtingen van de organisatie en een deel van onze inwoners die een kaartje hebben gekocht en zich na twee jaar uitstel verheugen op dit evenement.”
Vervolg op pagina 3.

Actueel 

Volg het nieuws ook via de website.
deschakelbarendrecht.nl