Naar de film met Buddy Bios.
Naar de film met Buddy Bios. Foto:

Samen naar de film met Buddy Bios

BARENDRECHT - Voor degenen die, om wat voor reden dan ook, niet naar de bioscoop kunnen, bieden Theater het Kruispunt en Stichting KijkopWelzijn een mooie oplossing: het project Buddy Bios.
Een bioscoopbezoek kan om diverse redenen niet plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat iemand een beperkt sociaal netwerk heeft of niemand kent om mee naar de film te gaan, of omdat iemand niet de financiƫle middelen heeft. Met het project Buddy Bios wordt een deelnemer aan een Buddy (vrijwilliger) gekoppeld om samen te genieten van een filmbezoekje in Theater het Kruispunt, inclusief een hapje en drankje.
Iedereen uit Barendrecht kan kosteloos deelnemen aan dit project. Aanmelden kan via www.kijkopwelzijn.nl/
buddybios.

Klapstoelkabaret
Klapstoelkabaret toert deze zomer weer met een mobiel podium langs bijzondere plekken in Nederland en doet daarbij ook Barendrecht aan.
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus heeft Theater het Kruispunt twee Klapstoelkabaret-avonden geprogrammeerd op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn aan de Noldijk 126 in Barendrecht. Met Thijs van de Meeberg en Musa op vrijdag 26 augustus; Pieter Verelst en Anne Neuteboom op zaterdag 27 augustus.
www.theaterhetkruispunt.nl/klapstoelkabaret