Family Fair voor Oekraïne

BARENDRECHT - Bij de Immanuelkerk aan de Klarinetweg 2 wordt op zaterdag 18 juni van 9.30 tot 13.30 uur de Family Fair gehouden. De opbrengst is bestemd voor hulp aan Oekraïne.
Er is een rommelmarkt, verkoop van gebruikte en nieuwe boeken, dozen met groente en fruit, tassen, bloemen, kaas, suikerspinnen. Voor de kinderen is er speelgoed en een grabbelton. En voor Vaderdag zijn hier mooie presentjes te scoren. Er is ook koffie, thee, frisdrank en gebak. En voor de lunch zijn er poffertjes, patat en snacks.
Boeken en goede spullen voor de rommelmarkt zijn erg welkom. Die kunnen op vrijdagavond 17 juni worden ingeleverd in de kerk tussen 18.30 en 20.30 uur.
De opbrengst is volledig bestemd voor het organiseren van transporten van hulpgoederen vanuit Polen naar Oekraïne.

Jubileumconcert Harmonie

BARENDRECHT – Met een groot jubileumconcert viert Harmonievereniging Barendrecht zaterdag 18 juni alsnog het honderdjarig bestaan.
In één concert laten de leden van de vereniging alles horen wat ze in huis hebben. De diverse orkesten en ensembles vormen een afwisselend programma met voor elk wat wils. Het concert vindt plaats in sporthal de Driesprong, Marijkesingel 20. Hier is voldoende ruimte voor hele de vereniging met al haar orkesten en groepen en er is genoeg plaats voor publiek. Kaarten kosten 2,50 euro en zijn te bestellen via de website: www.
harmoniebarendrecht.nl. Aanvang 19 uur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief. Elke donderdagochtend De Schakel en de best gelezen verhalen van de website in je postbus: www.
deschakelbarendrecht.nl/nieuwsbrief/aanmelden