Het aanleggen van het kunstgrasveld.
Het aanleggen van het kunstgrasveld. Foto:

Feestelijke opening van kunstgrasveld bij VV Heerjansdam

HEERJANSDAM – Zaterdag 18 juni is de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld op Sportpark de Molenwei. De opening van het kunstgrasveld is een onderdeel van een dag vol feestelijke activiteiten bij voetbalvereniging Heerjansdam voor jong en oud.

De feestelijke ontvangst van genodigden is vanaf 10 uur op het terras van de tribune bij het hoofdveld. Onder het toeziend oog van het jongste lid van vv Heerjansdam wordt aansluitend het kunstgrasveld (veld B) om 11 uur door wethouder Tycho Jansen van de gemeente Zwijndrecht op ludieke wijze geopend. Na de officiële opening zal er een wedstrijd op het nieuwe kustgrasveld gespeeld worden door de jeugd van Heerjansdam en Rijsoord.

In de middag wordt het Puck Kooiman 35+ toernooi gespeeld onder begeleiding van Feyenoord stadionspeaker Peter Houtman. De halve- en finale staan onder leiding van topscheidsrechter Bas Nijhuis.
Puck Kooiman, naar wie het toernooi is vernoemd, was in hart en nieren een clubman en supporter. Hij is begin dit jaar overleden.

De gehele zaterdag zijn er volop activiteiten voor jong en oud op Sportpark de Molenwei in Heerjansdam. Het kunstgras Zomerfeest wordt om 19.30 uur afgesloten met een presentatie en anekdotes van Bas Nijhuis.

www.vvheerjansdam.nl