Dames vier van Roeivereniging Barendrecht.
Dames vier van Roeivereniging Barendrecht. Foto:

Hockey in Sportcafé

BARENDRECHT – Vanavond, donderdag 16 juni, tussen 19 en 20 uur ontvangt Jos Vis in zijn programma Sportcafé leden van Hockey Club Barendrecht.
HCB viert dit seizoen haar negende lustrum. De club heeft inmiddels een rijke historie opgebouwd. Successen werden gevierd, verliezen gevoeld en herinneringen verzameld. HCB, de voormalige THVB: een club met veel verschillende mensen, met een gezamenlijke passie: hockeyen. Jos heeft voorzitter Erik Beenen gevraagd om met een aantal andere HCB-ers naar de studio te komen om te komen vertellen over de afgelopen 45 jaar.
Sportcafé is van 19 tot 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht.


Dames vier schrijft geschiedenis

BARENDRECHT - Een dames vier van Roeivereniging Barendrecht heeft woensdag 9 juni deelgenomen aan de Ringvaart Regatta; een tocht van 100 km over de Haarlemmer Ringvaart en de Kaag.
De dames hebben zich serieus op de wedstrijd voorbereid wat resulteerde in een prachtige tijd van 11 uur en 7 minuten. Ze finishten in een veld van 100 deelnemende ploegen daarmee als 17e en als vierde damesboot. Een prachtig resultaat, zeker gezien de barre (zeer natte) omstandigheden. Zoals de dames het zelf formuleerden: "Er is geschiedenis geschreven!”