Muziekles voor volwassenen

BARENDRECHT - Harmonievereniging Barendrecht geeft muzieklessen aan volwassenen op ook slagwerk, klarinet, saxofoon, fagot, hobo, hoorn, trompet, trombone, tuba of dwarsfluit.

Wie als beginner nog geen keuze heeft gemaakt voor een instrument, kan een repetitie bezoeken van het BeginnersOrkestVolwassenen op vrijdag tussen 19 en 20 uur. Alle instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd en een gratis proefles op één van de instrumenten is mogelijk in de daaropvolgende week bij één van de docenten. Instrumenten zijn gratis beschikbaar voor leden.

De lessen (orkesten/ groepen) zijn op maandag- dinsdag- woensdag- donderdag en vrijdagmiddag en/of avond (afhankelijk van het instrument) en vinden plaats in Het Trefpunt aan de Dr. Kuijperstraat 4.
Kinderen zijn ook welkom bij de vereniging.

www.harmoniebarendrecht.nl 


Inlooples Muziek op Schoot in De Baerne

BARENDRECHT - Op woensdag 22 juni is er een gratis muziekles voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders. bij CultuurLocaal in De Baerne. Om 9.15 start de les Muziek op Schoot voor kinderen van 10 maanden tot 2 jaar en om 10 uur zijn de kinderen van 2 tot 4 jaar aan de beurt.
De inlooplessen zijn bedoeld als aanloop voor de cursussen die in september van start gaan. "Sommige mensen vinden het spannend of muziek maken in een groep wel iets is voor hun kleine. Meestal vinden kinderen het juist hartstikke leuk en in deze inlooples kunnen ouders dat direct met eigen ogen zien”, aldus coördinator Henk Elderson.
De lessen op 22 juni worden gegeven door Carolien Arts. Zij gaat vanaf komend seizoen bij CultuurLocaal de cursussen voor kinderen tot 6 jaar geven, samen met Caprice Pronk.\
De lessen zijn gratis toegankelijk. Per kind kan één (groot)ouder meedoen. Aanmelden is niet nodig. De locatie is De Baerne, Buitenlandse Baan 1.
www.cultuurlocaal.nl