De opleiding start in oktober.
De opleiding start in oktober. Foto:

SMAAK-academie

BARENDRECHT - De Zorgnijverij start begin oktober met de SMAAK-academie, voor mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is

"Krijgt uw kind dagbesteding maar zou hij of zij het leuk vinden om een opleiding te volgen en hiermee richting een zinvollere dagbesteding, MBO-entree opleiding of zelfs een betaalde werkplek te groeien?”, kondigt men bij de Zorgnijverij aan. Vanaf oktober start daar een Brancheopleiding Assistent Facilitair. Dit is een pré-entree opleiding gericht op facilitaire dienstverlening.
De opleiding is ontworpen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich graag willen (blijven) ontwikkelen. "Met deze opleiding trainen wij de vaardigheden en kennis van mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is.” De opleiding wordt verzorgd door de Zorgnijverij in samenwerking met de Academie voor Zelfstandigheid en het ministerie van VWS.
De opleiding is beschikbaar voor iedereen met een dagbestedingsindicatie. Studenten die nu een dagbestedingsplek hebben die aansluit op de opleiding kunnen meestal op deze plek de stage lopen.
"Wij zijn er erg enthousiast over en kunnen natuurlijk voorstellen dat u er vragen over heeft. Neem gerust contact op met Carolijn de Jager. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdag op 0653965172.”
Er is plek voor 10 studenten, de opleiding start in oktober. Aanmelden: www.zorgnijverij.nl/smaak-academie