Groot talent op contrabas in Dorpskerk

BARENDRECHT – Barendrecht Klassiek houdt op zondag 26 juni in de Dorpskerk het laatste concert van dit seizoen. De nog jonge contrabassist James Oesi zal enkele cellosuites van Bach en een werk van Francois Rabbath, een eigentijds componist, ten gehore brengen.

James Oesi heeft al een grote staat van dienst en heeft op diverse plekken in de wereld de mogelijkheid gekregen zich zeer veelzijdig te ontwikkelen Hij is inmiddels een bekend gezicht in zowel de moderne als in de klassieke muziekwereld. Als één van de weinigen richt hij zich op de bas als soloinstrument.

De toegang is gratis, een bijdrage achteraf is meer dan welkom. Het programma begint om 12 uur en duurt ongeveer een uur.. Om 11.30 uur is er koffie. De Dorpskerk is te vinden aan de Dorpsstraat 146.
barendrechtklassiek.nl 

VV Smitshoek op jeugdkamp

BARENDRECHT - Op 17, 18 en 19 juni wordt het jeugdkamp van vv Smitshoek na een aantal jaar weer georganiseerd.
Het kamp is bedoeld voor de JO10 en JO11- jeugd. Er zullen 50 kinderen meegaan. Op vrijdag 17 juni in de middag vertrekt de bus richting Renesse, waar het weekend plaats zal vinden. Tijdens het weekend worden er leuke activiteiten georganiseerd. Op zondag 19 juni zal de bus begin van de avond weer terugkeren bij Smitshoek. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden.
Het jeugdkamp kan doorgaan met de steun van een aantal sponsoren. Zonder steun van DeltaPORT Donatiefonds, AKM en Sligro was het jeugdkamp niet mogelijk geweest.

Toernooi op De Molenwei

HEERJANSDAM - Op zaterdag 18 juni wordt het 7 tegen 7-voetbalseizoen bij Heerjansdam traditiegetrouw afgesloten met een regionaal 35+ toernooi op sportpark De Molenwei. Twaalf teams en blikvangers als Peter Houtman en Bas Nijhuis; het belooft een broeierige middag te worden.