Inge van der Stoep en Damyan Vermaas.
Inge van der Stoep en Damyan Vermaas.

Koor IJE Rotterdam geeft na 70 jaar eerste eigen concert

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 28 juni zijn Inge van der Stoep en Damyan Vermaas van IJE Rotterdam te gast in het radioprogramma Hart voor Barendrecht. Damyan is dirigent en Inge is de voorzitter van IJE Rotterdam.

In deze uitzending vertellen Inge en Damyan over een uniek gebeuren in hun ruim 70 jarige bestaansgeschiedenis van IJE Rotterdam. Het IJE koor geeft voor het eerst eigen concert. Met Inge en Damyan wordt vooruitgeblikt naar het programma van het concert en waarom het geven van een eigen concert zo bijzonder is.

Het concert vindt plaats op zondag 3 juli in de Maranathakerk in Rhoon. Aanvang is om 19.30 uur. Gratis kaarten zijn te reserveren via de website https://ije-rotterdam.nl. Het thema van het concert is Living Hope.

Tevens wordt met Inge en Damyan in deze radio uitzending gekeken naar wat voor koor IJE Rotterdam is, wat het repertoire van het koor is en wordt ook muziek van IJE Rotterdam gedraaid.

Het jaar 1950 wordt als geboortejaar gezien van het IJE-Rotterdam. Voor de begeleiding van het koor heeft IJE Rotterdam een eigen muziekband. In de loop der jaren heeft IJE Rotterdam heel veel keer opgetreden en meerdere LP’s CD’s en DVD’s uitgebracht. IJE Rotterdam repeteert elke zondagavond in de Triomfatorkerk in Barendrecht.

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagtussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht.
www.hartvoorbarendrecht.nl