Zomeravond instuif bij BC Sans Atout

BARENDRECHT - Gedurende de zomer wordt elke dinsdagavond een zomeravond instuif gehouden bij bridgeclub Sans Atout. Na zeven keer meedoen aan deze instuif doet een speler automatisch mee aan de zomercompetitie.

Speeldata: 7 juni tot en met 30 augustus, met uitzondering van 5 juli. Op die dag is er geen bridge. Er wordt gespeeld in de aula van het Dalton Lyceum, Zichtwei 1, aanvang 19.30 uur. Inschrijven kan vanaf 19 uur. Deelnemers betalen 2,50 euro per persoon, 5 euro per paar, graag gepast betalen
De mogelijkheid bestaat om individueel in te schrijven. Dit maakt het aantrekkelijk om toch te komen bridgen ook al is een partner verhinderd. Eveneens biedt het de mogelijkheid om kennis te komen maken.
Elke speelavond worden meesterpunten toegekend volgens de regels van de NBB. Niet leden, die een NBB lidnummer hebben, worden verzocht dit de eerste speelavond door te geven aan de wedstrijdleider.
Voor iedere lijn zijn per spelavond twee prijzen beschikbaar:  

Uitslagen Duivensport

BARENDRECHT - In vermand met het zeer warme weer, heeft het Bestuur van de Afdeling 5 Zuid-Holland zaterdag besloten de twee vluchten danig in te korten , qua afstand , dit in het belang en welzijn van de postduiven.

In Bergerac werd gelost om 7.15 uur met 1830 duiven uit Zuid-Holland bij 22 graden. Er waren 201 duiven uit de Hoeksche Waard en 21 uit Barendrecht e.o.
De eerste prijs was voor W.Rijken (HW 7e prijs), evenals de tweede en derde prijs.
In Niergnies startte de tweede ingekorte vlucht. Daar gingen 19.422 Zuid-Hollandse duiven om 7 uur de lucht in bij dezelfde weersomstandigheden. Er waren 2288 uit de Hoeksche Waard en 420 van Barendrecht e.o.
Wederom was het A. Lusdonk die eerste werd (zesde prijs in de HW), de tweede en derde prijs waren voor M en B de Kok.