Picknick in 't Park (1)

BARENDRECHT – Park Buitenoord staat op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni weer in het teken van Picknick in ’t Park.
Op beide dagen gaat het terrein open om 15 uur. Zowel op vrijdag als op zaterdag begint het programma met een onderdeel voor de kinderen. Op vrijdag is dat de Sander Ketel kindershow (17 – 17.45 uur), op zaterdag komt Clown Jopie (16 tot 17 uur).
Op vrijdag zijn er optredens van One Two Trio, José, Django, Helemaal Hollands en Alex. Op zaterdag komen Deon Leon, Wannebiez, Midnight Diamonds, Belle Perez, de Abba-act A Fever en Ruth Jacott.
De entreeprijs is 7,50 euro. Kinderen van 1 tot en met 8 jaar komen voor 2,50 euro binnen. Kaarten zijn alleen te koop aan de ingang.
www.picknickintpark.com

Picknick in
’t Park (2)

BARENDRECHT - Vanavond tussen 19 en 20 uur in Podium Vis Extra op Exxact Barendrecht: Picknick in ‘t Park. Jos heeft aan organisator Cor Dorst gevraagd om naar de studio te komen en alles te komen vertellen over dit festival. Uiteraard wordt er muziek gedraaid van de optredende artiesten.

EMM geeft buitenconcert

HEERJANSDAM – Het fanfareorkest van EMM geeft zaterdag 25 juni een buitenconcert. Het orkest spelt bekende werken zoals Grease, Toto, Walking on Sunshine en The Greatest Showman. Het concert begint om 19.30 uur tegenover Sporthal Den Dam.

Actueel

Volg het Barendrechtse nieuws ook via de website van De Schakel.
deschakelbarendrecht.nl
De Schakel op Facebook en Instagram:
@deschakelbarendrecht