Lekker & Live verplaatst naar 2023

BARENDRECHT – Het festival Lekker & Live gaat dit jaar niet door. Het zou op 15 en 16 juli gehouden worden in (eenmalig) de Zuidpolder. De locatie in de Stationstuinen was onverwachts afgevallen.

“Met pijn in ons hart hebben wij gisteren het onvermijdelijke besluit genomen om Lekker & Live nogmaals te verplaatsen: naar 2023!”, maakte de organisatie van het festival zaterdag bekend.
“Ons team heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet om het festival eindelijk door te laten gaan. Ondanks de medewerking van de gemeente Barendrecht om terug te kunnen keren naar de oorspronkelijke locatie bij de Kleine Duiker, bleek de opgelopen vertraging onoverkomelijke problemen op te leveren. De combinatie van personeel- en materiaaltekort bij de leveranciers in de festivalindustrie maakten het voor ons uiteindelijk onmogelijk.”
“De teleurstelling aan onze kant is enorm, maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzetten. Vanaf volgende week gaan wij vol gas aan de slag voor de editie van 2023”, belooft de organisatie. Die richt zich nu op 7 en 8 juli 2023.
“De manier waarop Barendrecht vanaf het eerste moment Lekker en Live omarmde geeft ons de energie om er vol tegenaan te gaan!”, besluit de organisatie.