Summer Vibes zijn uitverkocht

BARENDRECHT- Vorige week vrijdag vond sinds lange tijd weer een feestje plaats in Jongerencentrum BLOK0180. Summer Vibes werd door het Jongerenwerk van KijkopWelzijn georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 14 jaar oud.
In de aanloop naar het feestje gingen jongerenwerkers de scholen langs om kaartjes te verkopen. Uiteindelijk werden er 200 kaartjes verkocht en was het daarmee helemaal uitverkocht! Het was een gezellige avond met twee lokale jonge DJ’s. Talenten DJ Nivek Rise en DJ Luciano zorgden ervoor dat er lekker gedanst kon worden.
“We vonden het wel weer tijd voor een feestje. Dit is de eerste keer dat we dit doen voor deze doelgroep, dus we zijn erg blij met de opkomst! Op 30 september doen we een tweede editie,” kondigt jongerenwerker Cindy Smith aan.


Nancy geeft workshop Magische Ayurveda

BARENDRECHT - Nancy Dalton is in 2019 afgestudeerd als Ayurvedische Yoga Teacher & Therapist. Ayurveda is Sanskriet voor ‘wetenschap van het leven'. |
"Ik zet mijn kennis graag in om samen met jou te kijken naar hoe jij in balans kan komen. Je kan lekkerder in je vel zitten door te kijken naar je gewoontes, je dagritme, je spijsvertering. Waar nodig pas je deze aan, zodat ze meer in lijn zijn met jouw eigen constitutie”, legt Nancy uit.
"Ik leer jou technieken om bewuster te leven én bewust(er) te ontspannen. Ontspanning is de basis om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.”
"Wil je bewust(er) leven, heb je last van klachten zoals chronische pijn, stress of burn-out, wil je afvallen of wil je stoppen met roken, dan begeleid ik jou graag in jouw proces naar balans."
Wie meer wil weten kan contact opnemen met Nancy. Of doe mee met de workshop ‘Magische Ayurveda' op zondag 26 juni van 9.45 tot 14 uur, inclusief een lekkere Ayurvedische lunch. De deelnemers krijgen informatie mee naar huis en een kleine attentie.

www.levelyogatherapy.nl