Vragen over veerpontje

BARENDRECHT - Twee gemeenteraadsleden van EVB hebben het college vragen gesteld over het plan om een veerpontje te laten varen over de Waal.
Naar aanleiding van het verhaal in De Schakel van vorige week stellen de raadsleden Luke Dik en Roeland Bol een aantal vragen. Deze gaan met name over de wijze waarop het plan voor de veerpont tot stand is gekomen, de wijze van communicatie en de wijze waarop belanghebbenden betrokken zijn (geweest) rond dit plan.
Ze vragen onder meer naar de aanlegplaats van het pontje, die in een beschermd gebied lijkt te liggen. Ook wijzen ze het college erop dat er volgens Roeivereniging Barendrecht nog altijd te hard gevaren wordt op de Waal.

Uitvoeringen bij Harmonie

BARENDRECHT – Er zijn er weer een aantal leerlingenuitvoering op diverse instrumenten van de harmoniebezetting waarbij familie, vrienden en belangstellenden welkom zijn.
Donderdag 30 juni van 19 tot 20 uur is er een kennismaking met met klarinet en saxofoon. Vrijdagmiddag 1 juli 17 tot 18 uur met slagwerk (gestemd en ongestemd) en blokfluit. De toegang is gratis.
Wie interesse heeft voor een proefles op trompet, hoorn, trombone, euphonium en bastuba kan dat op afspraak op dinsdagmiddag/avond, donderdagmiddag/avond en vrijdagmiddag tot 18.30 uur.
harmoniebarendrecht.nl 

Linda van Rijn signeert

BARENDRECHT - Linda van Rijn signeert op zaterdag 9 juli bij The Read Shop Barendrecht.
Eindelijk kan Linda van Rijn op bezoek komen bij de boekhandel. Tot voor kort was het een groot geheim wie achter het pseudoniem Linda van Rijn schuilgaat, maar nu is bekend dat het schrijfster Mariëtte Middelbeek is.
Met Last Minute bracht Linda van Rijn elf jaar geleden haar eerste vakantiethriller uit. Er volgden nog 28 bestsellers, met in totaal tweeënhalf miljoen verkochte exemplaren. In april is haar nieuwste titel Ciao Bella verschenen.