Mediaroute op De Kleine Duiker

BARENDRECHT - De hele zomervakantie is er op recreatie- en kinderboerderij De Kleine Duiker een leuke interactieve mediaroute, in samenwerking met CJG Barendrecht en de Bibliotheek AanZet. Kinderen en (groot)ouders kunnen zich vermaken met opdrachtjes op allerlei plekken op de boerderij. Op 2 juli van 13 tot 16 uur is de feestelijke opening.
De feestelijke opening op 2 juli wordt gevierd met een optreden van zanger, verteller en poppenspeler Gerard Laurens. Gerard presenteert een vrolijk programma met voorlezen en liedjes over letters, pannenkoeken, ijsjes, en bootjes van papier. Vergezeld door zijn gitaar en meneer poppetje, maakt Gerard er een feestje van.
De voorstelling duurt een half uur en wordt drie keer gegeven: 13, 14 en 15 uur. Iedereen is welkom op De Kleine Duiker, aan de 3e Barendrechtseweg 511. De toegang is gratis.
De mediaroute is vanaf 2 juli 13 uur beschikbaar tijdens de openingstijden van De Kleine Duiker.

Ontdek de kunstenaar in jezelf

BARENDRECHT- Vanaf 25 augustus houdt KijkopWelzijn het project Uit de kunst! in Buurtkamer Vrijenburg. Tien weken lang werken de deelnemers aan diverse creatieve projecten, waarbij alle ruimte is voor eigen inbreng.
Onder begeleiding van een docent wordt er gedurende tien weken gewerkt aan verschillende projecten, zoals mozaïeken, glas schilderen, tekenen, werken met papier en stof, schilderen, enz. Er is alle ruimte voor eigen inbreng.
Voor de projecten is geen enkele ervaring nodig en iedereen werkt op het eigen tempo. Het doel is dat de deelnemers hun eigen creativiteit ontdekken en zich ontplooien.

De kosten voor deelname zijn 2 euro per keer. Geïnteresseerden kunnen zich tot 12 augustus inschrijven; het is ook mogelijk tussentijds in te stromen. Het project start op donderdag 25 augustus van 13.30 tot 16 uur in Buurtkamer Vrijenburg, Vrijenburglaan 61. Aanmelden: via mail wenv@
kijkopwelzijn.nl