Bedina de Kok won met haar duif de eerste prijs.
Bedina de Kok won met haar duif de eerste prijs. Foto:

Judoka’s naar NK

BARENDRECHT – Zes judoka’s van JCR hebben zich, door een prijs te winnen op de Zuid Hollandse kampioenschappen, geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen -18 jaar.
Bij de jongens hebben Luka en Lorenzo een bijzondere prestatie neergezet. Ze zitten nog in de categorie -15 jaar, maar hebben zich toch in de categorie -18 geplaatst voor het NK -18 jaar. Luka werd tweede en Lorenzo werd derde. In dezelfde gewichtsklasse klasse werd Anthwayne derde.
Myron werd tweede in een hogere gewichtsklasse. Bij de meiden werden Irene en Marissa derde.


Uitslagen Duivensport

BARENDRECHT - In het weekend van 1 en 2 juli waren er twee vluchten. Vanuit Bordeaux vlogen 2968 Zuid-Hollandse duiven, waarvan 276 uit de Hoeksche Waard en 21 uit Barendrecht. De eerste en tweede prijs waren voor W.Rijken (3e- 4e HW) en derde prijs voor Timmermans-Pijl (9e HW). In Pontoise werden 14.523 duiven uit Zuid-Holland gelost, waarvan 1388 uit de Hoeksche Waard en 334 van Barendrecht. Net als vorige week had de man/vrouw- Combinatie M en B de Kok de eerste prijs (HW ook de 1e prijs ), tweede en derde werd A.Lusdonk (HW 5e - 6e prijs).