Krista en Henk Ketting bij hun grote assortiment cadeaukaarten.
Krista en Henk Ketting bij hun grote assortiment cadeaukaarten. Foto:

Sneller rijbewijs via Primera

BARENDRECHT - Primera Barendrecht Centrum op de Middenbaan maakt het verlengen van een rijbewijs een stuk makkelijker.

Sinds 1 maart is er een nieuwe werkwijze voor mensen wiens rijbewijs verlengd moet worden. Ze hoeven niet meer met een pasfoto naar het gemeentehuis. "Wij sturen de pasfoto door naar de RDW en twee dagen later kunnen mensen het rijbewijs afhalen op het gemeentehuis”, vertelt Henk Ketting. "De klanten reageren hier heel positief op. Ze hoeven geen dag extra vrij te nemen.”
Het is niet de enige vernieuwing bij Primera. Binnenkort wordt de lijn verzorgingsartikelen van Treatments aan het assortiment toegevoegd. Het is het merk dat wordt gevoerd door Thermen Barendrecht.
Het assortiment cadeauartikelen wordt voorlopend vernieuwd. In dat segment is de cadeaubon de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Inmiddels heeft Primera een wand met honderd verschillende cadeaubonnen.
Sinds Primera zich meer dan tien jaar geleden op de Middenbaan vestigde, is de dienstverlening steeds verder uitgebreid. Voor postzegels en voor het verzenden van pakjes kan men hier terecht. Ook staat in de winkel een geldautomaat. Natuurlijk heeft de winkel nog steeds boeken, tijdschriften en tabaksartikelen.
Henk en Krista Ketting hebben gemerkt dat tijdens de coronaperiode mensen meer via internet zijn gaan winkelen. "Maar we zien veel mensen terugkeren naar de winkel. Je merkt dat ze persoonlijke aandacht zijn gaan waarderen.”
Kijk voor actuele ontwikkelingen op Facebook: ‘primera barendrecht centrum'.