Jeugd en HarmonieOrkest sluiten seizoen af

BARENDRECHT - Op vrijdag 8 juli zal de jeugd van Harmonievereniging Barendrecht haar muzikale seizoen swingend afsluiten. Tussen 17 en 18 uur kan iedereen komen kijken en luisteren bij het Poffertjesconcert op het plein voor gebouw ’t Trefpunt.

De drie jeugdorkesten hebben het afgelopen jaar hard gewerkt onder leiding van Marian Orgers. In maart hadden ze een avondvullend concert met een hoop publiek. Bij het ToBe Jeugdfestival in Dordrecht sleepten ze de eerste prijs in de wacht met hun optreden van de Pink Panter. Ook zaterdag 18 juni, bij het Mega Jubileum Concert, hebben ze het publiek goed weten te vermaken met hun optredens.
Bij het Poffertjesconcert zullen ze hun succesnummers nog één keer laten horen aan het publiek: De Avond4Daagse mars, Pink Panter, African Alleluia, Budapest, Blowing Bubbles en nog veel meer.
Het concert is gratis toegankelijk. Een portie poffertjes is voor 2,50 euro te koop bij de poffertjeskraam.

Ook het Harmonieorkest van Harmonievereniging Barendrecht sluit het seizoen muzikaal af, en wel op zaterdagavond 9 juli. Aanvang 19.30 uur.
Zij spelen bij mooi weer op het plein bij het Trefpunt, en gaan die avond samen met zangeres Pink musiceren, Pink gaat een aantal nummers met het orkest meezingen. Dit wordt dus een leuke muzikale avond. Iedereen kan komen luisteren.

Harmonieverenigingbarendrecht.nl 


Diaconaal Fonds

BARENDRECHT - De Stichting Diaconaal Fonds voor Bijzondere Noden Barendrecht is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Barendrecht. Het Fonds wil alle Barendrechtse gezinnen en alleenstaanden met een laag besteedbaar inkomen helpen, als zij plotseling worden geconfronteerd met een materieel of financieel probleem en de voorliggende voorzieningen niet toereikend zijn. Het Fonds wil daarbij digitaal ingediende aanvragen binnen drie werkdagen afhandelen.
diaconaalfondsbarendrecht.nl