Wielerronde Barendrecht

BARENDRECHT - De 50e Wielerronde van Barendrecht staat dit jaar na lang uitstel weer op de wielerkalender. Zaterdag 16 juli kan de jubileumronde eindelijk weer worden gehouden. Start en finish vinden vertrouwd plaats op de Binnenlandse baan nabij de speelplaats van de MFA aan de Kruidentuin, waar alle faciliteiten in de directe omgeving van de jurybus in het gebouw, de kantine ’t Tuinhuis en speelplein geconcentreerd zijn voor renners, medewerkers, gasten, bezoekers, publiek en gasten in de V.I.P. ruimte worden verzorgd door K.O.V. Eiland Marlyne B.V./ Marlyne In&Outdoor B.V. 

De tijden

Om 12.30 uur amateurs mannen - 50 km.

Om 14.15 uur Amateurs vrouwen/ belofte vrouwen /vrouwen elite /vrouwen junior - 65 km.

En om 16 uur elite mannen / belofte mannen / professioneel B (geen amateurs) - 100 km.

Ook zal er weer een rondemiss aanwezig zijn.


Versterking adviesraad

BARENDRECHT - De adviesraad bestaat uit (ervarings)deskundige inwoners die de gemeente gevraagd en ongevraagd adviseren over het (sociaal) beleid. De adviesraad richt zich op de impact van het beleid op de inwoners, vooral de mensen die van de gemeente afhankelijk zijn. Is het beleid begrijpelijk? Zijn gebouwen toegankelijk en bereikbaar voor mensen in een rolstoel? Hoe kunnen bijstandsregels en het schuldenbeleid beter aansluiten bij wat inwoners nodig hebben? Wat heeft de jeugd nodig?

De adviesraad heeft verschillende werkgroepen: jeugd(hulp) & jongeren, participatie & inkomen, toegankelijkheid & inclusie en zorg & ondersteuning (Wmo).

Informatie
Kijk voor meer informatie op adviesraadbarendrecht.nl, mail naar info@adviesraadbarendrecht.nl of bel 06 - 23431717. Het is niet nodig om ervaring te hebben met alle onderwerpen van de adviesraad. De (werkgroep)leden vullen elkaar aan.