De kinderen genoten van het kamp.
De kinderen genoten van het kamp. Foto:

VV Smitshoek op kamp

BARENDRECHT - VV Smitshoek is op jeugdkamp geweest met de JO10 en JO11.
Op vrijdag 17 juni vertrok de bus vanaf de parkeerplaats bij vv Smitshoek met 49 kinderen en voldoende begeleiders richting Renesse. Na het diner was de eerste activiteit waarbij de kinderen een quiz deden in verschillende teams.

Na een korte nacht stond zaterdagochtend en middag een zeskamp op het programma. Met veel enthousiasme werden alle onderdelen van de zeskamp gespeeld door de kinderen. Er was onder andere een stormbaan, ballengooien, een dienblad race en een hindernisbaan. Tussendoor werden er pannenkoeken gegeten. Na de zeskamp is de hele groep nog richting het strand gegaan en heeft bijna iedereen nog even gezwommen in de zee. In de avond stond er nog een spellencircuit op het programma.

Op zondag werden er in de ochtend verschillende spellen gedaan, zoals trefbal, zaklopen en latje trap. In de middag was er nog een fotospeurtocht, waarna alle kinderen nog wat te eten kregen en we met de bus weer naar Smitshoek gingen.

Al met al was het een geweldig weekend, waarbij iedereen het erg naar zijn zin heeft gehad. Met dank aan de inzet van alle kinderen en de vrijwilligers. Daarnaast wil de vereniging de sponsoren (AKM, Sligro, Deltaport Donatiefonds en H.G. Heezen) nog bedanken voor de ondersteuning.